GWO utbildning

Cresto Group är certifierat av The Global Wind Organisation för att tillhandahålla kurser för de som arbetar inom vindkraftsbranchen, så kallade GWO-kurser. Samtliga GWO kurser regleras enligt standard från The Global Wind Organisation.

Global Wind Organisation är ett ideellt organ som startats av ledande vindkraftstillverkare och operatörer. GWO strävar efter en skadefri arbetsmiljö inom vindkraftsindustrin för att nå detta har man satt bransch-gemensamma och internationella standards inom utbildning av säkerhet och procedurer vid nödsituationer.

Som servicetekniker inom vindkraft krävs det att du har ett GWO certifikat för att få arbeta i ett vindkraftverk. Vi på Cresto Group kan erbjuda dig en GWO utbildning som ger dig de rätta verktygen och certifieringen du behöver för ditt arbete. Med våra kurser kan du garantera att du får den senaste kunskapen och vi kan såklart även anpassa utbildningen efter utrustning.

Våra kurser leds av erfarna instruktörer och alla instruktörer har god insikt i branschen. Alla våra kurser går att köpa styckvis men vi rekommenderar att gå kurserna som ett paket.

GWO Kursutvärdering