Utbildning

Sedan 1999 har Cresto Groups utbildningar gett höjdarbetare den kunskap och det självförtroende de behöver för att säkert och effektivt utföra sitt arbete. Vi utbildar dels i vårt stora utbildningscenter i Halmstad men också i fallskyddscenter hos partners runt om i Norden. I Norge kan du gå våra kurser via vårt norska bolag AAK Safety, besök deras hemsida för mer information. På många av våra kurser kan vi även erbjuda utbildningen på plats hos er som kund. På våra kurser möter du de mest rutinerade kursledarna inom höjdarbete men många års erfarenhet av branscherna. Deras fokus är att ge dig alla förutsättningar du behöver för att utvecklas och utföra ditt arbete med högsta säkerhet.

Vårt utbildningsprogram är utformat för att effektivt uppfylla alla de behov som finns för dig som jobbar i en fallriskmiljö. För specifika behov skräddarsyr vi även unika kurser. Efter genomförd utbildning har du som höjdarbetare de verktyg du behöver för dina dagliga utmaningar, alltid dokumenterat med ett certifikat!

Alla våra kurser är kvalitetssäkrade och certifierande. De baseras på gällande lagar och föreskrifter och blandar praktiska och teoretiska moment. För att hålla dig uppdaterad om senaste praktisk och teoretisk tillämpning rekommenderar vi att du följer upp din utbildning med en repetition.