Cresto Group Partners

VÄLKOMMEN TILL CRESTO GROUPS VÄRLD - LEDANDE LEVERANTÖR AV SÄKERHETSUTRUSTNING FÖR HÖJDARBETE.

Vi tror att du har kommit till den här sidan för att du är intresserad av att samarbeta med ett företag som fokuserar på kvalitet och relationer - och det är sant, vi söker partners som skulle vilja arbeta med oss ​​antingen som återförsäljare, serviceagenter, utbildningsleverantörer eller alla tre!

Cresto Group är stolta över de produkter och tjänster vi tillhandahåller våra kunder runt om i världen, men vi kan inte göra detta utan hjälp av våra certifierade partners. Vi är specialiserade på att tillhandahålla högkvalitativa lösningar för behoven hos kunder som arbetar inom bygg- och industri, för dem som arbetar inom energi, kraft eller Telekom och för tekniska klättrare. Om du är representerad i ett eller flera av dessa segment är det en bra start! Dessutom har vi förmodligen globala användare av våra produkter som vill etablera sig på din marknad, och dessa långsiktiga användare behöver stöd från lokala experter och tjänsteleverantörer.

Det vi letar efter hos våra partners är:

  • en påvisbar meritlista över prestanda inom ett eller flera av våra fokusområden
  • ett betydande fotavtryck på din marknad
  • ett rykte för att tillhandahålla en pålitlig och kunnig tjänst på din marknad
  • en passion för excellens och kvalitet
  • en vilja att bli certifierade partners genom att följa de processer och utbildningsprogram som Cresto Group tillhandahåller

Om du känner att du vill diskutera att bli en Cresto -certifierad partner, vänligen fyll i det korta kontaktformuläret på denna sidan så kontaktar vi dig för en första diskussion. Detta är det första steget för att öppna dörren till givande möjligheter som partner till den ledande leverantören av säkerhetsutrustning för proffs som arbetar på höjd.

Om du har några frågor tveka inte att ringa oss (+46 42 563 00) eller fylla i kontaktformuläret på denna sida.

LÅT OSS BERÄTTA MER OM VÅRT PARTNERPROGRAM.

Fyll i denna formulären så återkopplar vi till dig inom kort. 
Choose one or more