VI ÄR CRESTO GROUP SWEDEN

RÄTT LÖSNINGAR FÖR KRÄVANDE HÖJDARBETARE

Cresto Group Sweden är den ledande specialisten inom säkerhet på hög höjd och säljer lösningar med produkter och tjänster som ökar prestationsförmågan hos våra kunder. Våra lösningar drivs av insikt om våra kunders behov och utmaningar. Tillsammans ser vi till att höjdarbetet sker på ett säkert och effektivt sätt, oavsett miljö. Vi vet också att kunskap och utbildning är grunden till att kunna prestera på höjd och vårt utbildningsprogram tar en aktiv och drivande roll i våra kunders framgång.

Cresto Group Sweden ingår i Cresto Group, som består av de åtta säljbolagen AAK Safety, Abtech Safety, Cresto Group Sweden (part of Cresto Group AB), ORMS, Outreach Rescue, Safety Technology UK, Safety Technology USA, och Cresto Safety som äger produktvarumärkena Cresto och RESQ. Cresto Group är marknadsledande i Norden och har som långsiktigt mål att bli Europas ledande specialist inom fallskydd och räddning.

Cresto Group ingår i Bergman & Beving, en av norra Europas ledande nischleverantörer av hållbara och värdeskapande produkter och tjänster till industri- och byggsektorerna. Bergman & Beving äger bolag med ambitionen att ta en marknadsledande position inom utvalda nischer på sina huvudmarknader.

Två arbetare med fallskydd som arbetar offshore på en Oljerigg.
Cresto Group Historia

EN SPÄNNANDE HISTORIA AV INNOVATION OCH FRAMGÅNG

Cresto Group har en lång Skandinavisk historia av att arbeta med höjdarbetare i olika industrier, kulturer och miljöer. Genom åren har vi tillsammans utvecklat en bred kompetens och erfarenhet drivet från ett marknads- och kundperspektiv. Vi brinner för att lösa våra kunders utmaningar och har varit pionjärer och innovatörer inom många olika områden. Vi har varit drivande i att utveckla metoder inom reparbete och nedtagning av nödställd samt utveckla personligt fallskydd baserat på våra kunders önskemål. Vi har tagit en världsledande position inom räddningsutrustningar till den globala vindkraftsindustrin, med närmare 100.000 installerade röda boxar i turbiner har vi byggt upp ett internationellt nätverk av service och utbildningspartners runt om i världen. Och framförallt har vi det mest kompetenta och passionerade teamet i vår bransch. 

VARFÖR VI FINNS

Vision

”En värld där alla är säkra på sin arbetsplats.”

Mission

Vi är den ledande specialisten inom säkerhet på hög höjd och utvecklar lösningar av produkter och tjänster som ökar prestationsförmågan hos våra kunder.

Skog med en slingrande väg.
Glad vindkraftstekniker som evakueras ner för ett vindkraftverk.
Kultur

VÅRA VÄRDERINGAR

Vi är ett team av PASSIONERADE höjdentusiaster som alltid strävar efter att utveckla vår egna och våra kunders KUNSKAP. Vi bygger långsiktiga och hållbara relationer baserat på TILLIT och PRESTATION